Koirien lääkitseminen:

Koirastanne huolehtii hoitojakson aikana ammattitutkinnon suorittanut eläintenhoitaja. Hoitajalla on koulutus ja kokemus erilaisten lääkintätoimenpiteiden suorittamiseen. Huolehdimme aina sovitulla tavalla lemmikkinne lääkinnästä!

Asiakas tuo aina kirjallisen ohjeen lääkkeiden mukaan. Ohjeesta tulee ilmetä annostelu, lääkkeen antotapa, lääkkeen nimi ja mihin sairauteen se on tarkoitettu.

Tablettien ja lääkkeiden annosteleminen normaalin ruuan sekaan on maksutonta. Jos lääkkeitä on useampaa laatua, asiakas tuo oman, täytetyn dosetin mukanaan. Koirahoitolalla on myös dosetteja, jos oma unohtuu kotiin. Asiakas on vastuussa siitä, että koira nauttii lääkkeen asiakkaan kertomalla tavalla, esim- lihapullan sisällä, ruuan päällä jne. Asiakas tuo mukanaan ”lääkenamit”.

Korva-, silmätippojen laitto, haavojen puhdistus ja siteiden vaihto sekä pistosten antaminen veloitetaan päivän hintaan. On omistajan vastuulla, jos koira omalla käytöksellään estää lääkitsemisen.

Rokotukset:

Koiralla tulee olla voimassa normaalin rokotusohjelman mukaiset rokotukset. Varsinkin talviaikaan suosittelemme koirille kennelyskärokotusta ennen hoitolaan tuomista.

Lue myös: Kennelyskä