Useille koiranomistajille lemmikin lomahoito aiheuttaa harmaita hiuksia: mihin koira loman ajaksi?

Kaikkiin paikkoihin ei lemmikkiä voi tietenkään mukaan ottaa, eikä se aina ole koirankaan etu. Optimaalinen tilanne olisi, että joku tulisi hoitamaan koiraa sen omaan kotiin tai koira pääsisi vaikka mummolaan lomailemaan.

Koirahoitolat vastaavat hyvin tilanteisiin, jossa koiran sijoittaminen loman ajaksi tuttavien tai mummon vastuulle ei onnistu. Rehellisyyden nimissä täytyy sanoa, että koirahoitolassa hoidattaminen ei sovellu kaikille koirille, useimmille kyllä onneksi. Olet tervetullut tutustumaan hoitolaamme jos harkitset koirasi tuomista meille hoitoon.

Koirahoitolan tilat on rakennettu entiseen navettaan. Ne on kokonaan suunniteltu vastaamaan koirien tarpeita. Jokaisella koiralla on oma, yksityinen sisätarha, joka on kooltaan joko 2x2m, 1,5 x 2m tai 3x 3m. Yhtä tarhaa lukuun ottamatta kaikista sisätarhoista on näkymä ulos. Tarhat on tehty verkkoelementeistä. Näköesteet vierekkäisiin tarhoihin takaavat jokaiselle hotellivieraalle oman rauhan. Lattiamateriaalina on laatoitus ja jokaisessa yksiössä on oma, yksilöllinen lattialämmitys. Ilmalämpöpumppu toimii talvella lämmittimenä ja kesällä viilentää mukavasti.

Kaksi paikoista on varattu sellaisille koirille, jotka viihtyvät viileässä ja elävät usein kotonaan ulkokoirina. Tarhat ovat muuten samanlaiset kuin muutkin, mutta lämmitys puuttuu. Kesäisin ne toimivat samanveroisina hotellihuoneina muiden tarhojen kanssa.

Lemmikkisi mukaan voit pakata sen oman makuualustan, leluja, puruluita. Joillakin on mukana oma matkustusboksi, johon voi vetäytyä lepäämään. Voimme myös käyttää koiran omia ruoka- ja juomakuppeja. Silloin ne täytyy nimikoida vedenpitävästi, jotta eivät sotkeennu tiskauksen yhteydessä muihin saman näköisiin kuppeihin. Mieluiten käytämme talon astioita.